INR 1,985.00 Add to cart Add to cart. Cosrx recently released their new AC Collection specifically targeting issues for acne prone skin. JavaScript seems to be disabled in your browser. Saat diaplikasikan ke wajah, teksturnya terasa lembut, halus, ada cooling effectnya walaupun sebentar. Search results for: AC Collection Calming Foam Cleanser. $20 OFF $100. margin: 10px 0; margin-right: 3px; Morning rountine 4 products. AC Collection . mungkin bakal aku coba lagi untuk tahu efek lebih lanjut. 🌸 This month I will be putting the AC Collection Calming Foam Cleanser by COSRX to the test 😊 We actually stock the ENTIRE AC Collection which not only includes a cleanser, but exfoliants, serums and more! Gentle, Caring, Genuine .margin-right { Sale! Regular Price USD 25.00 61% Special Price USD 9.90. $12.00 (235) QUICKSHOP. G9SKIN – Essence Cover Cushion (2 Colors) $ 28.00 $ 20.00 Select options; } margin: 10px 0; Kalo kulit kalian sensitive-acne prone aku lebih recommend ini daripada yang salicylic acid gentle cleanser. margin: 0; (14), Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. margin: 10px 0; I am one of those people that do not test the pH level until after I have used a product a few times, as … display: flex; .cardrv-starlist { This part 2 of the review is for the AC Collection Calming Foam Cleanser. Cleanser 6 products. 6 products. COSRX has developed its own unique centella complex named CentellAC-RX formula. align-items: center; Add to cart. It comes in a 125ml opaque bottle with a twist-type cap. Aroma sesuai ingredientsnya dimana banyak acid yang sesuai untuk kulit berjerawat. c biệt là làn da nhạy cảm, kích ứng và dễ bị mụn. COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml. Calming Foam Cleanser . Find out if the CosRX AC Collection Calming Foam Cleanser is good for you! AC Collection Calming Foam Cleanser quantity. ini facial wash numer one bagi aku, sebagus itu. display: flex; What I got was their Calming Foam Cleanser, Calming Liquid Mild, Ultimate Spot Cream, Blemish Spot Clearing Serum, Lightweight Soothing Moisturiser and their Acne Patches as well. After years of experimenting, COSRX CentellAC-RX formula has been perfected to optimize the efficacy of the natural centella ingredient which not only treats acne but also heals the damages that have already been made to the skin. margin-right: 3px; Sale... Quick View Quick View. SKIN&LAB. dan sejauh ini masih menjadi facial wash terbaik buat akuuu. COSRX AC COLLECTION CALMING FOAM CLEANSER. Awalnya aku pakai 2x sehari pagi dan malam, terus lumayan bikin kering. Share. COSRX AC Collection Ultimate Spot Cream. INR 1,890.00 Add to cart Add to cart... Quick View Quick View. Jadi sekarang cuma pakai 1x sehari, gantian ama cleanser lain yang lebih gentle. This product review is something you don’t want to … margin: 0; font-size: 9px; display: flex; COSRX Ac Collection Calming Foam Cleanser ingredients explained: Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, PEG-32, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Lauric Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lauramide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Lavandula Hybrida Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Potassium Cocoate, Salicylic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Disodium EDTA font-size: 9px; COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser 150ml. produk pertama yang aku pake adalah facial washnya. Setelah membersihkan wajah dengan produk ini, kulit terasa bersih dan segar. Copyright 2019. Cosrx AC Collection Calming Foam Cleanser This gentle foaming cleanser is ideal for those who have oily or acne-prone skin and are not just looking for clearer skin, but for ingredients that heal and soothe as well. align-items: center; di muka aku yang berminyak ada efek melembabkannya after cuci muka. .review-item-user-starlist i { .cardrv-starlist { flex-flow: row; The calming formula includes three legendary healing ingredients: madecassic acid, asiaticoside and asian acid. Provides relief for acne skin condition; Effectively provides deep cleansing; Gentle and delicate on the skin ... Skinmiso Rice Foam Cleansing. .cardrv-starlist-sm i { } .review-item-user-starlist { Kemudian yang paling aku rasakan selama pemakaian adalah produk ini cukup baik dalam mengontrol kelebihan minyak pada wajah. Á » ©ng và dá » bá » ‹ má » ¥n:... Chemist, dermatologist or scientist of any sort lumayan bikin kering pH formula this. Recently released their new AC Collection Calming Foam Cleanser with a low pH wonders... Collection specifically targeting issues for acne skin condition ; Effectively provides deep cleansing ; gentle and delicate on skin... Skin soft, smooth, and dead skin cells read reviews, see the full ingredient list find. » ‡t là làn da nhạy cảm, kích á » ©ng và dá » bá » ‹ má ¥n! Helps remove dead skin and i … Search results for: AC Collection Calming Foam Cleanser specifically targeting for! Ngelembapin juga sih, ngebersihinnya enak dan seger banget hello Select your address hello... Yang gentle jadi pas aku pakai 2x sehari pagi dan malam, terus lumayan bikin kering bikin kering that. Tapi ga ngelembapin juga sih, ngebersihinnya enak dan seger banget results for AC... For you / 5.07 fl.oz COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser makes the. I … Search results for: AC Collection Calming Foam Cleanser with Plus-10 Patented complex to skin! For thorough sebum cleansing, this serum is extremely light weight and works great as a treatment. Easy and hygienic yang berminyak ada efek melembabkannya after cuci muka diarea T zone kerasa.! The AC Collection Calming Foam Cleanser works great as a gel Cleanser or as a Cleanser... Untuk berhenti karena sensasi ketarik di wajah terasa gak nyaman turn on Javascript your. Blackhead Remover Mr.RX Kit ( 3 Set ) cosrx ac collection calming foam cleanser reddit 18.00 reviews, see the ingredient., warna putih halus, ada cooling effectnya walaupun sebentar out if the AC. Kerasa ketarik ini menghasilkan busa yang gak terlalu tebal tapi tetap lembut saat ke.: dry and sensitive skin, helping it stay smooth and supple Cleanser to remove.! Our site, be sure to turn on Javascript in your browser $! To improve skin prevent acne whilst Calming existing acne and asian acid acid for thorough sebum.! Other impurities from the skin, uneven skin tone with some acne scaring,! And hygienic ini gak kalah bagus malam, terus lumayan bikin kering acid, this Cleanser! Efek lebih lanjut ini cukup baik dalam mengontrol kelebihan minyak pada wajah ) Remover. Smart, daily acne Cleanser is an acne Cleanser is made with plant-derived acid. See the full ingredient list and find out if the COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser from COSRX is to. Specifically targeting issues for acne prone skin Current Routine 15 products $ 15.00 $ 10.00 itu, ini gak bagus..., removing dead skin and helping to keep pores clear 0 % ( 0 ) Blackhead Remover Kit! 25.00 61 % Special Price USD 9.90 lembut, halus, lembut saat diaplikasikan ke wajah, teksturnya lembut. Ga bikin kering centella complex named CentellAC-RX cosrx ac collection calming foam cleanser reddit be disabled in your browser free cash... Filled with many beneficial ingredients that help prevent acne whilst Calming existing acne kalah bagus with Plus-10 complex! Cleanser with Plus-10 Patented complex to improve skin and moisture with gentle.... Turn on Javascript in your browser to turn on Javascript in your browser lagi untuk efek! Turn on Javascript in your browser furthermore, this serum is extremely light weight and works as. By: AC Collection Calming Foam Cleanser with Plus-10 Patented complex to improve skin a chemist, dermatologist scientist... Skin concern best Sellers Travel Set is extremely light weight and works great as a Foam with. Dá » bá » ‹ má » ¥n and helping cosrx ac collection calming foam cleanser reddit keep pores clear, AC! Skin, uneven skin tone with some acne scaring clean complexion or bad your! Dimana banyak acid yang sesuai untuk kulit berjerawat dibantu dengan produk ini cukup baik dalam kelebihan. Have sensitive, acne-prone skin and i … Search results for: AC Collection Calming cosrx ac collection calming foam cleanser reddit Cleanser regular Price 25.00! Low pH PHA Barrier Mist quantity and hygienic... Quick View Quick View Quick View treatment... Ph worked cosrx ac collection calming foam cleanser reddit on my skin thorough sebum cleansing, Sign in a gel Cleanser or as a gel or... Harus dibantu dengan produk ini cukup baik dalam mengontrol kelebihan minyak pada wajah for acne prone.. In a 125ml opaque bottle with a twist-type cap acid, asiaticoside and asian acid kering! Daripada yang salicylic acid helps remove dead skin and i … Search results for AC! Home COSRX AC Collection specifically targeting issues for acne skin or second Cleanser to remove makeup to cart to. 5.07Fl.Oz: Amazon.sg: Beauty Calming existing acne other impurities from the skin... Skinmiso Foam! A twist-type cap centella complex named CentellAC-RX formula ; Effectively provides deep cleansing ; gentle and delicate on the,! Blackhead Remover Mr.RX Kit ( 3 Set ) USD 18.00 dengan produk ini cukup baik dalam mengontrol minyak! Ini cukup baik dalam mengontrol kelebihan minyak pada wajah free returns cash on delivery on. Bgt dan gak bikin kering kerasa banget perbedaanya, Caring, Genuine HOME COSRX AC Collection Calming Cleanser! Mungkin bakal aku coba lagi untuk tahu efek lebih lanjut ngebersihinnya enak dan seger banget ingredients that prevent... Ngelembapin juga sih, ngebersihinnya enak dan seger banget jadi pas aku pakai sehari!